100% Tilfredshedsgaranti

Vilkår: Tilfredshedsgarantien dækker alle Vinisimo flasker købt i perioden fra 1. januar 2022 til 30. juni 2022. Tilfredshedsgarantien tilbydes af Vinisimo (CVR 39899825) og er omfattet af følgende vilkår: Hvis du ikke er tilfreds med dit Vinisimo produkt indenfor 30 dage fra købsdatoen, så tilbyder Vinisimo muligheden for at returnere produktet og få pengene tilbage. Tilfredshedsgarantien gælder uåbnede flasker købt i perioden 1. januar 2022 til 30. juni 2022. Kampagnen drives af Vinisimo. Skriv en mail til info@vinisimo.dk mærket ”Retur” og afvent yderligere instrukser

Pak produktet forsvarligt i en passende emballage - gerne i den originale emballage, såfremt denne er til rådighed - sammen med en kopi af den originale kvittering og afvent yderligere instrukser via e-mail fra vores samarbejdspartner om, hvordan produktet skal returneres. Denne instruktion sendes indenfor 3 arbejdsdage fra den dag, hvor registreringen er fuldført.

Vinisimo betaler returfragten, men det er køberens ansvar at pakke produktet forsvarligt i passende emballage, så produktet ikke tager skade ved fragten. Såfremt alle vilkår er opfyldt, refunderer vi det fulde beløb, som er betalt for produktet og indsætter pengene på den oplyste bankkonto. Håndteringen kan tage op til 30 dage fra produktet modtages fysisk hos vores samarbejdspartner.

Vinisimo forbeholder sig retten til at afvise returneringen af produktet eller fratrække eventuelle udgifter som følge af skader på produktet, såfremt dette er blevet misvedligeholdt eller har været anvendt til formål, som det ikke var beregnet til. Eventuelle rabatter på købsprisen på produktet fratrækkes ved refundering.

STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.